|
En çok hangi şarkıyı seviyorsunuz |
Elveda Rumeli Dizi Müziği |
|
0% |
[ 0 ] |
Bozdoğan |
|
14% |
[ 1 ] |
İsyankar yürek |
|
29% |
[ 2 ] |
Çalın Davulları |
|
29% |
[ 2 ] |
Mustafa'nın Aşkı |
|
28% |
[ 2 ] |
Mavora |
|
0% |
[ 0 ] |
Balkan Rüzgarları |
|
0% |
[ 0 ] |
Dere Geliyor Dere |
|
0% |
[ 0 ] |
Çıkayım Gideyim |
|
0% |
[ 0 ] |
Mendilimin Yeşili |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Toplam Oylar : 7 |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Gizem
Admin
İş/Hobiler : Öğrenci
Lakap : Gazoz
|
Konu: Dizi Müzikleri C.tesi Ekim 04, 2008 9:30 pm |
|
|
Müzisyenler Kemal Sahir Gürel Erdal Güney Hüseyin Yıldız Ayşe Önder İrşad Aydın
Bozdoğan Söz: Mustafa Nuhut Müzik: Erdal güney Solist: Erdal Güney
İsyankar yürek Söz: Barış Pirhasan Müzik: Ayşe Önder Solist: Esra Çetiner Vokal: Erdal Güney
Mustafa’nın Aşkı Söz: Barış Pirhasan Müzik: Ayşe Önder Solist: Esra Çetiner Vokal: Erdal Güney
Sözüm Var Söz: Şebnem Sönmez Müzik: İrşad Aydın Solistler: Gülçin Santırcıoğlu-Tuna Orhan
Beşer’in Ardından Söz: Mustafa Nuhut Müzik: Hüseyin Yıldız Solistler: Gökhan Mete-Bedia B egovska Yolculuk Müzik: Kemal Sahir Gürel
Renkli Müzik: Erdal güney
Rumeli’de Aşk Müzik: Ayşe Önder
Elveda rumeli Müzik: Hüseyin Yıldız
Deryalar (ağır versiyon) Müzik: Anonim Düzenleme: Kemal Sahir Gürel
Abdülhamid Müzik: İrşad Aydın
Rumeli’de aksam Müzik: Erdal güney
Hüzünlü Akşamlar Müzik: Ayşe Önder
Rumeli’de İkindi Müzik: Erdal güney
Balkan Rüzgarı Müzik: Ayşe Önder
Çatışma Müzik: Ayşe Önder
Sıcak Bakışlar Müzik: Aynur Cihan
Sarı Esintiler Müzik: Aynur Cihan
Dere Geliyor Dere Söz - Müzik: Anonim Solist: Yasemin Göksu
Mavrova Söz - Müzik: Anonim Solist: Yasemin Göksu
Manastır Doğumyerim Söz - Müzik: Hayri Demirovski Solist: Hayri Demirovski
Yağmur Yağar Söz - Müzik: Anonim Muammer Ketencoğlu ve Kadın sesleri topluluğu
Çıkayım Gideyim Söz - Müzik: Anonim Solist: Yasemin Göksu
Deryalar Müzik: Anonim
Mendilimin Yeşili Söz - Müzik: Anonim Solist: Yasemin Göksu
Çalın Davulları Söz - Müzik: Anonim Solist: Yasemin Göksu
Sözler
Beşer’in Ardından
Çoğalıyor anlımızda Çizgileri bak hayatın Ağlıyor mu şimdi vardar Yanlızlıktan kıyıları
Bir dost eli yar nefesi Arzu eder şimdi gönül Eşikte bir ayak sesi Duymak ister şimdi gönül
Ay ışığı penceremde Yıldızlardan dilek tutsam Korkum ölümümden değil Yanlızlıktan kadir mevlam
Bir dost eli yar nefesi Arzu eder şimdi gönül Eşikte bir ayak sesi Duymak ister şimdi gönül
Ay ışığı penceremde Yıldızlardan dilek tutsam Korkum ölümümden değil Yanlızlıktan kadir mevlam
Bozdoğan
Bak bulutlar geçiyor üstünden Kaldır başını Al mendili sende kalsın Sil yaşını off... Memleket sevdana yürek gerek
Aysız gecelerde kumrular ağlar içimde Sözlüysekte uzakların yoluna off... Öleceğiz doğduğumuz toprakta off.. Memleket sevdana yürek gerek
Çalın Davulları
Çalın davulları çaydan aşağıya (amman) Mezarımı kazın (bre dostlar) belden aşağıya Suyunuda dökün boydan aşağıya amman
Aman ölüm zalim ölüm üç gün ara ver Al başımdan bu sevdayı götür yara ver
Selanik selanik viran olasın (amman) Taşını toprağını seller alasın Sen de benim gibi yarsız kalasın (amman)
Aman ölüm zalim ölüm üç gün ara ver Al başımdan bu sevdayı götür yara ver
Çıkayım Gideyim
Çıkayım gideyim urum eline (aman) Arzuhal vereyim yarim beylerbeyine (aman) Kimleri sarayım yâr senin yerine (aman) Gizli gizli Sevdalarımız aşikâr oldu (aman) Bize bu ayrılık canım mevlâdan oldu (aman)
Çıkayım gideyim bir uçtan uca (aman) Göstereyim sana canım ayrılık nice (aman) Kurbanlar keseyim sardığım gece (aman) Gizli gizli Sevdalarımız aşikâr oldu (aman) Bize bu ayrılık canım mevlâdan oldu (aman)
Dere Geliyor Dere
Dere geliyor dere yalelel yalelel, Kumunu sere sere yalelellim. Al beni götür dere yalelel yalelel, Yarin olduğu yere yalelellim. Amanın aman aman, Zamanın zaman zaman, Bizim düğün ne zaman yalelellim.
Ben armudu dişledim yalelel yalelel, Sapını gümüşledim yalelellim. Sevdiğimin ismini yalelel yalelel, Gömleğime işledim yalelellim. Amanın aman aman, Zamanın zaman zaman, Bizim düğün ne zaman yalelellim.
Mustafa’nın Aşkı
Her gecenin sonu gelmiyor Bre dilber aman eyvah Her sevenin yüzü gülmüyor Bre dilber aman eyvah
Dağların sırrını sormayın bize Bir bahar görmeden kıymayın bize Ayrılık derdini vermeyin bize ah...
Yurdumun halini sormayın bize Bir yuva kurmadan kıymayın bize Duymadan türkümü vurmayın bize ah...
Her gecenin sonu gelmiyor Bre dilber aman eyvah Her sevenin yüzü gülmüyor Bre dilber aman eyvah
Sözüm Var
Bir yiğide bir sözüm var Nasıl deyem ben turnalar
Güremedim aylar oldi Güzlerim hep aglar oldi Aramızda koca daglar Manimiz oldi Üremedim saclarimi Belimi buldi
Pelister’e çıkamadım Vardar’a atlayamadım Dündum durdum yar yolunda Sana doymadım Turnalari güğe saldim Sana yolladim
Bir güzele bir sözüm var Nasıl deyem ben turnalar
Saçlarının tellerinden İnce beline dolaşam İstey misın daglar aşam Sana ulaşam Alam seni yarim yapam De bana paşam
Pelister’e çıkamadım Vardar’a atlayamadım Dündum durdum yar yolunda Sana doymadım Turnalari güğe saldim Sana yolladim
İsyankar Yürek
Sevmeden yaşanır mı? Dağ dağa kavuşur mu? Ağlasam duyan olmaz ki...
Can veren bizi gördü Rüzgarın eli değdi Müjdemi soran olmaz ki
Bahceler bizim olsa Hasretim dağı delse İsmimi bilen olmaz ki
Aynı dua bu aynı Aynı cennet bu aynı Tenimiz kanımız hep aynı Aynı rüyalar bu aynı
Ayrılık gece olsa Günlerin sonu gelse Başbaşa kalan olmaz ki...
Sorsalar dile gelmez Derdime umar olmaz Sonsuzu bulan olmaz ki...
Gökyüzü bizi görse Tanrının eli değse Müjdemi alan olmaz ki...
Aynı dua bu aynı Aynı cennet bu aynı Canımız acımız hep aynı Aynı rüyalar bu aynı
Manastır Doğumyerim
Manastır doğum yerim Sende doğdum sensin benim cennetim
Manastır doğum yerim Ben seni candan severim Manastır doğum yerim Şarkımı candan söylerim
Diyar diyar çok şehirler gezdim Hiç birini senin kadar sevemedim
Manastır doğum yerim Ben seni candan severim Manastır doğum yerim Şarkımı candan söylerim
Çocukken yalın ayak sende gezerdim Ben senin misafirin değilim
Ey doğum yerim Olamaz kimse sana Elveda desin Gözyaşı dökmesin
Mavrova
Mavrova’dan aldım sümbül bir okka nohut Al beni bre sar more sümbül yanında uyut
Gel Yanıma Gir koynumama Ayletme Beni Yedi da sene mapusta yatsam saracam seni
Mavrova’dan çıktın sümbül üç gün eylendin Üç günün içinde sümbül kimi beğendin
Gel yanıma gir canıma ayletme beni Yedi da Sene mapusta yatsam saracam seni
Mendilimin Yeşili
Mendilimin yeşili (amman amman) Ben kaybettim eşimi Al bu mendil sende sende kalsın Sil gözünün yaşını
Amman doktor canım gülüm doktor Derdime bir çare Çaresiz dertlere düştüm Doktor bana bir çare
Mendilim benek benek (amman amman) Ortası çarkıfelek Yazı beraber geçirdik Kışın ayırdı felek
Amman doktor canım gülüm doktor Derdime bir çare Çaresiz dertlere düştüm Doktor bana bir çare
Yağmur Yağar
Yagmur yagar yer yaş olur Raki içen anam serhos olur Gelin olan ne hoş olur
Anam anam garib anam Sevişiyler anam iki canlar Anam anam garib anam Sen aglama anam dayanamam
Kızılciklar ne har açar Bu bekarlar anam deva açar Gelin olan evden uçar
Anam anam garib anam Sevişiyler anam iki canlar Anam anam garib anam Sen aglama anam dayanamam
Yağmur yağar ufak ufak Elı kina anam yüzü duvak Evden cıkti salinarak
Anam anam garib anam Sevişiyler anam iki canlar Anam anam garib anam Sen aglama anam dayanamam |
|
|
|
_-_kaanemredemir_-_
Ben Yeniyim
İş/Hobiler : Öğrenciyim
Lakap : Yok
|
Konu: Geri: Dizi Müzikleri Salı Ekim 14, 2008 9:16 pm |
|
|
ben bütün şarkıları severim ama çalın davulları türküsünün yeri ap ayrıdır benim için |
|
|
|
_-_kaanemredemir_-_
Ben Yeniyim
|
Konu: Geri: Dizi Müzikleri Salı Ekim 14, 2008 9:17 pm |
|
|
bu arada ya hani bi ara yunan-osmanlı savaşı vardı ya orda askerler taaruza felan kalktıklarında bi müzik çıkıyodu çatışma müziği onun mırıldanmalı olanı var mı? bi yandanh müzik çalıyo bi yandan da adamın biri mmmmm mmmmmmm yapıyodu |
|
|
|
bihter41
Moderatör
İş/Hobiler : tolgahan sayışman
Lakap : yoq
|
Konu: Geri: Dizi Müzikleri Salı Ekim 14, 2008 9:43 pm |
|
|
- _-_kaanemredemir_-_ demiş ki:
- bu arada ya hani bi ara yunan-osmanlı savaşı vardı ya orda askerler taaruza felan kalktıklarında bi müzik çıkıyodu çatışma müziği onun mırıldanmalı olanı var mı? bi yandanh müzik çalıyo bi yandan da adamın biri mmmmm mmmmmmm yapıyodu
bende o müziği aradım ama bulamadım malesef |
|
|
|
_-_kaanemredemir_-_
Ben Yeniyim
|
Konu: Geri: Dizi Müzikleri Salı Ekim 14, 2008 10:21 pm |
|
|
benden baya müzik var fakat sadece o dediğim şekildeki ve bi kaçtane müzik yok yani |
|
|
|
bihter41
Moderatör
|
Konu: Geri: Dizi Müzikleri Salı Ekim 14, 2008 11:04 pm |
|
|
- _-_kaanemredemir_-_ demiş ki:
- benden baya müzik var fakat sadece o dediğim şekildeki ve bi kaçtane müzik yok yani
ayy yollarsan çoook sevinirim ya.. bende bikaç tane var başka yoq. |
|
|
|
Gizem
Admin
|
Konu: Geri: Dizi Müzikleri Çarş. Ekim 15, 2008 9:47 pm |
|
|
bende tüm şarkıları var bi o "mmmmmmmmmmmmm" yok ama ben bi bakarım bulursam size yollarım |
|
|
|
bihter41
Moderatör
|
Konu: Geri: Dizi Müzikleri Çarş. Ekim 15, 2008 11:43 pm |
|
|
eeee ne zaman yolluyosunuz bende yoq garip kaldım benyha |
|
|
|
Gizem
Admin
|
Konu: Geri: Dizi Müzikleri Perş. Ekim 16, 2008 4:17 pm |
|
|
malesef bulamadım ama hala arıyorum |
|
|
|
bihter41
Moderatör
|
Konu: Geri: Dizi Müzikleri Cuma Ekim 17, 2008 7:09 pm |
|
|
ama bana dizinin diğer müzikleri de lazım. o mırıldanmalı müzik olmasada olur.. siz elinizdeki müziklerini paylaşın bana yeter |
|
|
|
Gizem
Admin
|
Konu: Geri: Dizi Müzikleri C.tesi Ekim 18, 2008 2:40 pm |
|
|
- bihter41 demiş ki:
- ama bana dizinin diğer müzikleri de lazım. o mırıldanmalı müzik olmasada olur.. siz elinizdeki müziklerini paylaşın bana yeter
bihtercim o zaman sen www.inndir.com'a gir ara bölümüne "limewire" yaz o sana birsürü müzük indirme programını çıkartıcak onlardan birine tıkla sonra indir cnm |
|
|
|
|